Dette dokument er skrevet og skal fortolkes på engelsk. Dokumentet leveres på et andet sprog end engelsk for nemheds skyld.

Chatrandom Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Senest opdateret: 1. maj 2019

Indførelsen

Velkommen til politik om beskyttelse af personlige oplysninger i Cogroup Limited.

Cogroup Limited respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne fortrolighedspolitik vil informere dig om, hvordan vi passer på dine personlige data, når du besøger vores hjemmeside (uanset hvor du besøger den fra) eller bruge vores mobil applikation og fortælle dig om dine privatlivsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Denne fortrolighedspolitik er fastsat i et lagdelt format, så du kan klikke sig frem til de specifikke områder, der er angivet nedenfor. Brug også ordlisten til at forstå betydningen af nogle af de begreber, der anvendes i denne fortrolighedspolitik.

1. vigtige oplysninger, og hvem vi ar

Formålet med denne fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik har til formål at give dig oplysninger om, hvordan Cogroup Limited indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af Chatrandom hjemmeside og mobil applikation, herunder eventuelle data, du måtte give, når du tilmelder dig eller købe et medlemskab.

Chatrandom er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst oplysninger om børn.

Det er vigtigt, at du læser denne Fortrolighedspolitik sammen med enhver anden privatlivspolitik eller retfærdig behandlingspolitik, som vi kan give ved specifikke lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger din Data. Denne privatlivspolitik supplerer andre meddelelser og privatlivspolitikker og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Controller

Cogroup Limited er den dataansvarlige og ansvarlig for dine personoplysninger (samlet benævnt "Cogroup Limited", "vi", "os" eller "vores" i denne Fortrolighedspolitik).

Vi har udpeget en databeskyttelseschef, som er ansvarlig for at overvåge spørgsmål i forbindelse med denne fortrolighedspolitik. Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, herunder eventuelle anmodninger om at udøve dine EEA/UK juridiske rettigheder, bedes du kontakte databeskyttelses chefen ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om denne Fortrolighedspolitik eller vores privatlivspraksis, bedes du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på følgende måder:

Fulde navn på juridisk enhed: Cogroup Limited

E-mailadresse: [email protected]

Postadresse: Office 3, kontor R, Imperial Way, Penfold Works, Watford, Storbritannien, WD24 4YY

Hvis du er bosiddende i Det Forenede Kongerige, har du til enhver tid ret til at indgive en klage til informations kommissærens kontor (ICO), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål (www.ico.org.uk). Hvis du er bosat inden for EØS, har du til enhver tid ret til at indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed i dit bopælsland. Se http://ec.europa.eu for disse detaljer. Vi vil dog sætte pris på muligheden for at behandle dine bekymringer, før du henvende dig til din tilsynsmyndighed, så du bedes kontakte os i første omgang.

Ændringer i fortrolighedspolitikken og din pligt til at informere os om ændringer

Vi holder vores fortrolighedspolitik under regelmæssig gennemgang. Denne version blev sidst opdateret den maj 1, 2019. Historiske udgaver kan fås ved henvendelse til os.

Det er vigtigt, at de personoplysninger, vi opbevarer om dig, er nøjagtige og aktuelle. Du bedes holde os informeret, hvis dine personlige data ændres i løbet af vores forhold til dig.

Tredjepartslinks

Chatrandom kan fra tid til anden indeholde links til og fra hjemmesiderne for vores partnernetværk, annoncører og associerede selskaber. Desuden kan Chatrandom indeholde links til tredjeparts plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan det give tredjeparter mulighed for at indsamle eller dele data om dig. Bemærk, at disse websteder og alle tjenester, der kan være tilgængelige via dem, har deres egne privatlivspolitikker, og at vi ikke påtager os noget ansvar eller ansvar for disse politikker eller for personlige data, der kan indsamles via disse websteder eller tjenester, såsom kontakt-og lokaliserings data. Kontroller disse politikker, før du indsender personlige oplysninger til disse websteder, eller brug disse tjenester.

2. de data, vi indsamler om dig

Personlige data eller personlige oplysninger betyder alle oplysninger om en person, som den pågældende person kan identificeres fra. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er blevet fjernet (anonyme data).

Vi kan indsamle, bruge, opbevare og overføre forskellige former for personlige oplysninger om dig, som vi har grupperet sammen som følger:

  • Identitets data omfatter Brugernavn eller lignende identifikator og køn.

  • Kontakt data omfatter e-mail-adresse.

  • Finansielle data indeholder oplysninger om betalingskort. Vi opbevarer kun meget begrænsede, hvis nogen, finansielle data. Ellers gemmes alle finansielle data af vores betalingsbehandler, SegPay, og du opfordres til at gennemgå dens fortrolighedspolitik, som er placeret på https://segpay.com/consumer-privacy.html, og kontakte segpay direkte for at få svar på dine spørgsmål.

  • Transaktions data indeholder oplysninger om betalinger fra dig og andre oplysninger om produkter og tjenester, du har købt hos os.

  • Tekniske data omfatter Internet Protocol (IP) adresse, dine login data, browsertype og version, tidszone indstilling og placering, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform, og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang Chatrandom, herunder dit webcam og mikrofon.

  • Enheds data omfatter den type mobil enhed, du bruger, et unikt enheds-id (f. eks. enhedens IMEI-nummer, MAC-adressen på enhedens trådløse netværksgrænseflade eller det mobiltelefonnummer, der bruges af enheden), mobilnetværk oplysninger, dit mobile operativsystem, hvilken type mobilbrowser du bruger, tidszone indstilling og IP-adresse.

  • Indholdsdata omfatter oplysninger, der er lagret på din computer, mobiltelefon eller håndholdte enhed, herunder loginoplysninger, billeder, videoer eller andet digitalt indhold, der streames eller udsendes på chatrandom (Husk, at indholdsdata kan afsløre personlige oplysninger om dig selv) og adgang til kamera og mikrofon.

  • Profil data omfatter dit Brugernavn og din adgangskode, køb foretaget af dig, dine interesser, præferencer, feedback og undersøgelsessvar.

  • Brugsdata indeholder oplysninger om, hvordan du bruger vores websted, mobil applikation, produkter og tjenester, herunder trafikdata og andre kommunikationsdata og de ressourcer, du har adgang til.

  • Google login data omfatter din e-mail-adresse og adgangskode, hvis du vælger at linke din Google-konto med os for at lette kontooprettelse og logonprocessen.

  • Marketing-og kommunikations data omfatter dine præferencer i at modtage markedsføring fra os og vores tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

  • Placerings data: indeholder din aktuelle placering, der oplyses af GPS-teknologi og IP-adresse, samt oplysninger om proxyer.

Vi indsamler, bruger og deler også aggregerede data såsom statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Aggregerede data kan udledes af dine personlige data, men betragtes ikke som personoplysninger i lovgivningen, da disse data ikke direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi aggregere dine brugs data for at beregne procentdelen af brugere, der får adgang til en bestemt Chatrandom-funktion. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så de direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personoplysninger, der vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Vi indsamler ikke nogen særlige kategorier af personoplysninger om dig (Dette omfatter oplysninger om din race eller etnicitet, religiøs eller filosofisk overbevisning, sexliv, seksuel orientering, politiske meninger, fagforeningsmedlemskab, information om dit helbred og genetiske og biometriske data), medmindre du frivilligt giver det. Vi indsamler heller ingen oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser.

Hvis du undlader at give personoplysninger

Hvor vi har brug for at indsamle personoplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at give disse data, når du anmodes om, kan vi ikke være i stand til at udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel , for at levere varer eller tjenesteydelser til dig). I dette tilfælde kan vi blive nødt til at annullere et produkt eller en tjeneste, du har med os, men vi vil underrette dig, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt.

3. hvordan indsamles dine personoplysninger?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, herunder gennem:

  • Direkte interaktioner. Du kan give os din identitet, kontakt, finansielle, og markedsføring og kommunikation data ved at udfylde formularer eller ved at tilsvarende med os via e-mail eller på anden måde. Dette omfatter personoplysninger, som du angiver, når du:

    • køb af produkter eller tjenester;

    • oprette en konto på Chatrandom;

    • Brug Chatrandom (selv hvis du ikke tilmelding);

    • downloade mobilapplikationen;

    • foretage en in-App køb;

    • dele data via sociale mediefunktioner;

    • anmode om markedsføring til at blive sendt til dig;

    • deltage i en konkurrence, forfremmelse eller undersøgelse

    • rapportere et problem; Eller

    • give os feedback eller kontakte os.

  • Automatiserede teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med Chatrandom, indsamler vi automatisk tekniske, enheds-, indholds-og brugs data om dit udstyr, browserhandlinger og mønstre. Vi indsamler disse personlige oplysninger ved hjælp af cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske, enheds-og brugs data om dig, hvis du besøger andre websites, der anvender vores cookies. Se venligst vores cookiepolitik for yderligere oplysninger.

  • Placerings data. Vi bruger også GPS-teknologi og din IP-adresse til at bestemme din aktuelle position. Nogle af vores placerings aktiverede tjenester kræver, at dine personlige data til funktionen fungerer. Hvis du ønsker at bruge den særlige funktion, vil du blive bedt om at samtykke til dine data, der anvendes til dette formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at deaktivere placerings data i dine indstillinger.

  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi vil modtage personoplysninger om dig fra forskellige tredjeparter, som beskrevet nedenfor:

    • Tekniske data fra følgende parter:

      • Analytics-udbydere som Google, der er baseret uden for EU; Og

      • søgeinformationsudbydere som Google, der er baseret uden for EU.

    • Kontakt-, finans-og transaktions data fra leverandører af tekniske, betalings-og leveringstjenester såsom Segpay , der er baseret uden for EU. Vi vil ikke gemme eller indsamle dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger leveres direkte til vores tredjepartsbetalingsbehandlere, hvis brug af dine personoplysninger er underlagt deres fortrolighedspolitik. Disse betalingsprocessorer overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som forvaltes af PCI Security Standards Council.

    • Identitets-, kontakt-og profil data fra Google, der er baseret uden for EU, hvis du vælger at registrere dig og logge på via din Google-konto.

4. Sådan bruger vi dine personoplysninger

Vi vil kun bruge dine personlige data, når loven giver os mulighed for det. Mest almindeligt vil vi bruge dine personoplysninger i følgende situationer:

  • Hvor du har samtykket før behandlingen.

  • Hvor vi har brug for at udføre den kontrakt, vi er ved at indgå eller har indgået med dig.

  • Hvis det er nødvendigt af hensyn til vores legitime interesser (eller en tredjeparts), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.

  • Hvor vi skal overholde en juridisk eller regulatorisk forpligtelse.

Se ordlisten for at finde ud af mere om de typer af lovlige grundlag, at vi vil stole på at behandle dine personlige data.

Vi vil kun sende dig direct marketing kommunikation via e-mail eller SMS, hvis vi har dit samtykke. Du har til enhver tid ret til at trække samtykket tilbage ved at kontakte os.

Vi vil få dit udtrykkelige opt-in-samtykke, før vi deler dine personoplysninger med nogen tredjepart med henblik på markedsføring.

Formål, hvortil vi vil bruge dine personoplysninger

Nedenfor har vi i et tabelformat beskrevet en beskrivelse af alle de måder, vi planlægger at bruge dine personoplysninger på, og hvilke af de juridiske grundlag vi stoler på. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er hensigtsmæssigt.

Bemærk, at vi kan behandle dine personoplysninger til mere end én lovlig grund afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine data til. Kontakt os, hvis du har brug for oplysninger om det specifikke juridiske grundlag, vi stoler på, til at behandle dine personoplysninger, hvis der er angivet mere end én grund i tabellen nedenfor.

Formål/aktivitet

Type af data

Lovligt grundlag for behandling, herunder grundlaget for legitim interesse

Sådan registrerer du dig som et nyt medlem

a) identitet

b) kontakt

Opfyldelse af en kontrakt med dig

Sådan installerer du mobilapplikationen og registrerer dig som en ny appbruger

a) identitet

b) kontakt

c) anordning

Dit samtykke

Til at behandle og levere din ordre, herunder:

(a) administrere betalinger, gebyrer og afgifter

(b) indsamle og inddrive skyldige beløb til os

a) identitet

b) kontakt

c) finansielle

d) transaktion

(e) enhed

f) markedsføring og kommunikation

(a) dit samtykke

(b) opfyldelse af en kontrakt med dig

(c) nødvendige for vores legitime interesser (at inddrive gæld, der skyldes os)

At styre vores forhold til dig, som vil omfatte:

(a) at underrette dig om ændringer i vores vilkår eller privatlivspolitik

(b) kommunikere med dig

(c) bede dig om at forlade en anmeldelse eller tage en undersøgelse

a) identitet

b) kontakt

c) profil

d) markedsføring og kommunikation

(a) dit samtykke

(b) opfyldelse af en kontrakt med dig

(c) nødvendigt for at overholde en retlig forpligtelse

(d) nødvendige for vores legitime interesser (for at holde vores optegnelser opdateret og for at studere, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester)

For at give dig mulighed for at deltage i Chatrandom interaktive funktioner, herunder aktivere live video chat

a) identitet

b) tekniske

c) anordning

d) indhold

e) profil

f) anvendelse

g) markedsføring og kommunikation

h) placering

(a) dit samtykke

(b) opfyldelse af en kontrakt med dig

(c) nødvendig for vores legitime interesser (at tilbyde dig produkter og tjenester)

For at give dig mulighed for at deltage i en lodtrækning, konkurrence eller fuldføre en undersøgelse

a) identitet

b) kontakt

c) anordning

d) profil

e) anvendelse

f) markedsføring og kommunikation

(a) dit samtykke

(b) opfyldelse af en kontrakt med dig

(c) nødvendig for vores legitime interesser (at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, til at udvikle dem, og dyrke vores forretning)

At administrere og beskytte vores forretning og Chatrandom (herunder sikkerhed, bedrageri, fejlfinding/teknisk support, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data)

a) identitet

b) kontakt

c) tekniske

(d) enhed

(a) nødvendige for vores legitime interesser (for at drive vores virksomhed, tilvejebringelse af administration og IT-tjenester, netsikkerhed, for at forhindre svindel, og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller gruppe omstrukturering øvelse)

(b) nødvendigt for at overholde en retlig forpligtelse

For at levere relevant indhold til dig

a) identitet

b) kontakt

c) tekniske

(d) enhed

e) indhold

f) profil

g) anvendelse

h) placering

(a) dit samtykke

(b) nødvendig for vores legitime interesser (at undersøge, hvordan kunderne bruger vores produkter/tjenester, og til at udvikle dem, til at dyrke vores forretning)

At bruge dataanalyse til at forbedre vores websted, mobil applikation, produkter/tjenester, marketing, kunderelationer og oplevelser

a) tekniske

b) anordning

c) anvendelse

d) placering

(a) dit samtykke

(b) nødvendig for vores legitime interesser (for at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde Chatrandom opdateret og relevant, for at udvikle vores forretning, og for at informere vores Marketing strategi)

At fremsætte forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig

a) identitet

b) kontakt

c) tekniske

(d) enhed

e) indhold

f) anvendelse

h) markedsføring og kommunikation

(a) dit samtykke

(b) nødvendig for vores legitime interesser (at udvikle vores produkter/tjenester og dyrke vores forretning)

At lette kontooprettelse og logon proces, hvis du vælger at registrere eller logge ind på Chatrandom ved hjælp af din Google-konto

(a) Google login data

(a) opfyldelse af en kontrakt med dig

(b) dit samtykke

Marketing

Vi bestræber os på at give dig valgmuligheder med hensyn til visse personlige data anvendelser, især omkring markedsføring og reklame. Vi har etableret følgende kontrolmekanismer for personlige data:

Kampagnetilbud fra os

Vi kan bruge din identitet, kontakt, tekniske, enhed, brug og profil data til at danne os et billede af, hvad vi tror, du ønsker eller har brug for, eller hvad der kan være af interesse for dig. Sådan afgør vi, hvilke produkter, tjenester og tilbud der kan være relevante for dig (vi kalder denne markedsføring).

Du vil modtage marketingmeddelelser fra os, hvis du har anmodet om oplysninger fra os eller købt varer eller tjenester fra os, og du ikke har fravalgt at modtage denne markedsføring.

Tredjeparts marketing

Vi vil få dit udtrykkelige opt-in-samtykke, før vi deler dine personoplysninger med nogen tredjepart med henblik på markedsføring.

Fravalg

Du kan bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingmeddelelser når som helst ved at logge på Chatrandom og kontrollere eller fjerne markeringen i relevante felter for at justere dine marketingpræferencer ved at følge frameldings linkene på marketingmeddelelser, der er sendt til dig, eller ved kontakte os på et hvilket som helst tidspunkt.

Hvis du fravælger at modtage disse marketingmeddelelser, gælder dette ikke for personlige data, der leveres til os som et resultat af et produkt eller en tjenesteydelse, køb af produkter eller tjenester eller andre transaktioner.

Cookies

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browser cookies, eller til at advare dig, når websites indstiller eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt. Du kan finde flere oplysninger om de cookies, vi bruger, under cookiepolitik.

Ændring af formål

Vi vil kun bruge dine personlige data til de formål, som vi indsamlede dem, medmindre vi med rimelighed mener, at vi er nødt til at bruge det af en anden grund, og at grunden er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få en forklaring på, hvordan behandlingen til det nye formål er forenelig med det oprindelige formål, bedes du kontakte os.

Hvis vi har brug for at bruge dine personlige data til et ikke-relateret formål, vil vi underrette dig, og vi vil forklare det juridiske grundlag, som giver os mulighed for at gøre det.

Bemærk, at vi kan behandle dine personoplysninger uden din viden eller dit samtykke i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov.

5. videregivelse af dine personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med de nedenfor anførte parter til de formål, der er angivet i tabellen (formål, hvortil vi vil bruge dine personlige oplysninger) ovenfor.

  • Eksterne tredjeparter som anført i glossaret.

  • Tredjeparter, til hvem vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores forretning eller vores aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis en ændring sker for vores virksomhed, så de nye ejere kan bruge dine personlige data på samme måde som fastsat i denne fortrolighedspolitik.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af dine personoplysninger og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke, at vores tredjepartstjenesteudbydere bruger dine personlige data til deres egne formål og kun tillader dem at behandle dine personoplysninger til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

6. internationale overførsler

Vi kan behandle, opbevare og overføre de personoplysninger, vi indsamler, i og til et land uden for dit eget, med forskellige fortrolighedslove, der måske eller måske ikke er så omfattende som din egen. Hvor vi gør det, og hvor vi skal i henhold til lokal lovgivning, vil vi indføre passende mekanismer til at sikre, at dine personoplysninger får et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, hvor de behandles.

Hvis du befinder dig i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Det Forenede Kongerige (UK), kan dine personoplysninger blive behandlet uden for EØS eller UK, herunder for eksempel i USA, så behandling af dine personoplysninger vil indebære en overførsel af data uden for EØS eller Det Forenede Kongerige.

Når vi overfører dine personoplysninger fra EØS eller Det Forenede Kongerige, sikrer vi en tilsvarende grad af beskyttelse ved at sikre, at mindst én af følgende sikkerhedsforanstaltninger gennemføres:

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om den specifikke mekanisme, der anvendes af os, når du overfører dine personoplysninger fra EØS eller Det Forenede Kongerige.

7. data sikkerhed

Alle oplysninger, du giver os, gemmes på vores sikre servere. Alle betalingstransaktioner, der udføres af vores valgte tredjepartsudbyder af betalings behandlingstjenester, krypteres ved hjælp af Secure Sockets Layer-teknologi. Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, der giver dig adgang til visse dele af Chatrandom, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen.

Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vi bruge strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner til at forsøge at forhindre, at dine personlige data utilsigtet mistes, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde.

Vi vil indsamle og opbevare personlige data på din mobile eller håndholdte enhed ved hjælp af applikationsdata caches og browser Web Storage (herunder HTML5) og anden teknologi.

Visse tjenester omfatter sociale netværk, chat, kommentarer eller tidslinje funktioner. Sørg for, når du bruger disse funktioner, at du ikke indsender personlige data, som du ikke ønsker at blive set, indsamlet eller brugt af andre brugere.

Vi har indført procedurer til at håndtere eventuelle formodede brud på persondatasikkerheden og vil underrette dig og enhver gældende regulator om et brud, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

8. opbevaring af data

Hvor længe vil du bruge mine personlige data til?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det med rimelighed er nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med henblik på at opfylde eventuelle juridiske, regulatoriske, skattemæssige, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav. Vi kan opbevare dine personoplysninger i en længere periode i tilfælde af en klage, eller hvis vi med rimelighed mener, at der er udsigt til en retssag i forhold til vores forhold til dig.

For at fastlægge den passende opbevaringsperiode for personoplysninger tager vi højde for mængden, arten og følsomheden af personoplysningerne, den potentielle risiko for skade som følge af uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, de formål, som vi behandler dine personoplysninger, og om vi kan opnå disse formål på anden vis, og de gældende juridiske, regulatoriske, skattemæssige, regnskabsmæssige eller andre krav.

Ved lov er vi nødt til at holde grundlæggende oplysninger om vores kunder (herunder kontakt, identitet, finansielle og transaktions data) i syv år, efter at de ophører med at være kunder til skattemæssige formål.

I nogle tilfælde kan du bede os om at slette dine data: Se adgang til og rettelse af dine personlige oplysninger og dine juridiske rettigheder i EØS/UK nedenfor for yderligere oplysninger.

I nogle tilfælde vil vi anonymisere dine personlige data (så de ikke længere kan være forbundet med dig) til forskning eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig.

9. adgang til og rettelse af dine personoplysninger

Du kan få adgang til, gennemgå og ændre dine personlige data ved at logge ind og besøge din kontoprofil side.

Du kan også sende os en e-mail på [email protected] for at anmode om adgang til, rette eller slette personlige oplysninger, som du har givet os. Vi kan ikke slette dine personlige data undtagen ved også at slette din brugerkonto. Vi kan ikke imødekomme en anmodning om at ændre oplysninger, hvis vi mener, at ændringen ville krænke nogen lov eller juridisk krav eller have negativ indflydelse på oplysningernes nøjagtighed.

Hvis du sletter dine bruger bidrag fra Chatrandom, kan kopier af dine bruger bidrag forblive synlige i cachelagrede og arkiverede sider, eller de kan være blevet kopieret eller gemt af andre Chatrandom-brugere.

Brugere af Californien, Canada, EØS og Storbritannien kan have yderligere personlige oplysninger og valgmuligheder. Se venligst nedenfor for mere information.

10.Do ikke spor politik

Do not track ("DNT") er en privatlivs præference, som du kan indstille i din browser. DNT er en måde for dig at informere hjemmesider og tjenester, som du ikke ønsker visse oplysninger om din webside besøg indsamlet over tid og på tværs af websteder eller online-tjenester. Vi er forpligtet til at give dig meningsfulde valg om de oplysninger, vi indsamler, og det er derfor, vi giver dig mulighed for at fravælge. Men vi kan ikke genkende eller reagere på nogen DNT-signaler, da Internet industrien arbejder hen imod at definere præcis, hvad DNT betyder, hvad det betyder at overholde DNT, og en fælles tilgang til at reagere på DNT. Du kan finde flere oplysninger på www.allaboutdnt.com.

11. dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger i Californien

Hvis du er bosiddende i Californien, kan californisk lovgivning give dig yderligere rettigheder med hensyn til vores brug af dine personlige oplysninger. California civil Code Section 1798,83, også kendt som "Shine the Light" lov, tillader vores brugere, der er bosiddende i Californien til at anmode om og få fra os, en gang om året og gratis, oplysninger om kategorier af personlige oplysninger (hvis nogen) vi offentliggjort til tredjeparter med henblik på direkte markedsføring og navn og adresse på alle tredjeparter, som vi har delt personoplysninger med i det umiddelbart foregående kalenderår. Hvis du er bosiddende i Californien og gerne vil fremsætte en sådan anmodning, bedes du indsende din anmodning skriftligt til os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor.

12. dine canadiske privatlivsrettigheder

Vi overholder canadiske føderale og provinsielle love og bestemmelser om privatlivets fred, herunder loven om beskyttelse af personlige oplysninger og elektroniske dokumenter.

Vi vil kun bruge dine personlige oplysninger til de tilsigtede formål og som beskrevet i denne politik, medmindre vi har indhentet dit samtykke til at bruge dem til andre formål.

Beboere i Canada får besked om, at de personlige oplysninger, de giver os, er lagret i vores databaser uden for Canada og kan være underlagt videregivelse til autoriserede retshåndhævende myndigheder eller offentlige organer som svar på lovlig efterspørgsel i henhold til lovgivningen i det pågældende land.

Du kan tilbagekalde dit samtykke til vores indsamling, brug eller videregivelse af personlige data, underlagt lovmæssige og kontraktmæssige begrænsninger.

Du har ret til at klage over vores praksis for håndtering af personoplysninger.

Hvis du har brug for at kontakte os om dine personlige oplysninger eller mener, at vi har krænket dine privatlivsrettigheder, bedes du kontakte os på [email protected]. Du kan besøge www.priv.gc.ca for at få flere oplysninger om dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger.

13. dine juridiske rettigheder i EØS/UK

Hvis du er bosiddende i EØS eller Det Forenede Kongerige, har du under visse omstændigheder rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen i forbindelse med dine personoplysninger. Klik på linkene nedenfor for at få mere at vide om disse rettigheder:

  • Anmod om adgang til dine personlige data.

  • Anmod om rettelse af dine personlige data.

  • Anmod om sletning af dine personoplysninger.

  • Gør indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

  • Anmod om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.

  • Anmod om overførsel af dine personoplysninger.

  • Ret til at trække sit samtykke tilbage.

Du har også ret til at bede os om ikke at fortsætte med at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål.

Hvis du ønsker at udøve nogen af de rettigheder, der er anført ovenfor, bedes du kontakte os.

Der kræves normalt intet gebyr

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personoplysninger (eller for at udøve nogen af de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er klart ubegrundet, gentagen eller overdreven. Alternativt kan vi nægte at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

Hvad vi kan få brug for fra dig

Vi kan være nødt til at anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige oplysninger (eller til at udøve nogen af dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personoplysninger ikke videregives til personer, som ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Frist til at svare

Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Lejlighedsvis kan det tage os længere end en måned, hvis din anmodning er særligt kompleks, eller du har fremsat en række anmodninger. I dette tilfælde vil vi underrette dig og holde dig opdateret.

14. ordliste

Lovligt grundlag

Samtykke betyder behandling af dine personoplysninger, hvis du har tilkendegivet din accept ved en erklæring eller en klar opt-in til behandling til et bestemt formål. Samtykke vil kun være gyldigt, hvis det er en frit givet, specifik, informeret og utvetydig indikation af, hvad du ønsker. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Legitim interesse betyder vores virksomheds interesse i at gennemføre og administrere vores forretning, så vi kan give dig den bedste service/produkt og den bedste og mest sikre oplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og balancerer potentielle konsekvenser for dig (både positive og negative) og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger til vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personoplysninger til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af indvirkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde er påkrævet eller tilladt i henhold til loven). Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser mod enhver potentiel indvirkning på dig i forbindelse med specifikke aktiviteter ved at kontakte os.

Udførelse af kontrakt betyder behandling af dine data, hvor det er nødvendigt for udførelsen af en kontrakt, som du er part i, eller at tage skridt på din anmodning, før de indgår en sådan kontrakt.

Overholde en juridisk forpligtelse betyder at behandle dine personoplysninger, hvor det er nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt.

Tredjeparter

Eksterne tredjeparter

  • Overholdelse af love. Vi kan videregive dine oplysninger, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det for at overholde gældende lovgivning, offentlige anmodninger, en retssag, retskendelse, eller juridiske proces, såsom som svar på en retskendelse eller en stævning (herunder som svar på offentlige myndigheder for at opfylde nationale sikkerheds-eller retshåndhævelseskrav).

  • Vitale interesser og juridiske rettigheder. Vi kan videregive dine oplysninger, hvor vi mener, at det er nødvendigt at undersøge, forebygge eller skride ind over for potentielle overtrædelser af vores politikker, mistanke om svindel, situationer, der involverer potentielle trusler mod sikkerheden for enhver person og ulovlige aktiviteter, eller som bevis i retssager, hvor vi er involveret.

  • Leverandører, konsulenter og andre tredjepartstjenesteudbydere. Vi kan dele dine data med tredjepartsleverandører, tjenesteudbydere, entreprenører eller agenter, der udfører tjenester for os eller på vores vegne og kræver adgang til disse oplysninger for at gøre dette arbejde. Eksempler omfatter: betaling behandling, dataanalyse, e-mail levering, hosting-tjenester, kundeservice, og markedsføring indsats. Vi kan tillade udvalgte tredjeparter at bruge sporingsteknologi på hjemmesiden, som vil sætte dem i stand til at indsamle data om, hvordan du interagerer med hjemmesiden over tid. Disse oplysninger kan bruges til blandt andet at analysere og spore data, bestemme populariteten af bestemt indhold og bedre forstå online aktivitet. For eksempel bruger vi Google Analytics til at hjælpe os med at forstå, hvordan vores kunder bruger hjemmesiden (du kan læse mere om, hvordan Google bruger dine personlige data her: https://www.google.com/int’l/en/policies/privacy/). Du kan også OptOut af Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Dine juridiske rettigheder i EØS/UK

Du har ret til at:

Anmode om adgang til dine personlige data (almindeligvis kendt som en "anmodning om at få adgang til Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi opbevarer om dig, og for at kontrollere, at vi behandler dem lovligt.

Anmode om rettelse af de personoplysninger, vi opbevarer om dig. Dette gør det muligt for dig at få ufuldstændige eller unøjagtige data, vi opbevarer om dig korrigeret, selvom vi måske nødt til at kontrollere nøjagtigheden af de nye data, du giver os.

Anmode om sletning af dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvor der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personoplysninger, hvis du har udnyttet din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), hvor vi kan have behandlet dine oplysninger ulovligt, eller hvor vi er forpligtet til at slette dine personoplysninger for at overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi ikke altid er i stand til at overholde din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

Modsætte sig behandling af dine personlige data, hvor vi stoler på en legitim interesse (eller en tredjeparts), og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at modsætte dig behandling på dette område, som du føler det påvirker din grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse mod, hvor vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål. I nogle tilfælde kan vi vise, at vi har tvingende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

Anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personoplysninger i følgende scenarier:

  • Hvis du vil have os til at fastslå dataenes nøjagtighed;

  • Hvor vores brug af data er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi skal slette det;

  • Hvor du har brug for os til at opbevare data, selv om vi ikke længere kræver det, som du har brug for det til at etablere, udøve eller forsvare retskrav; Eller

  • Du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men vi er nødt til at kontrollere, om vi har tungtvejende legitime grunde til at bruge den.

Anmode om overførsel af dine personoplysninger til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig eller en tredjepart, du har valgt, dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne rettighed kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav samtykke til, at vi skulle bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.

Tilbagetrække samtykket til enhver tid , hvor vi stoler på samtykke til at behandle dine personoplysninger. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, der foretages, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at levere visse produkter eller tjenester til dig. Vi vil rådgive dig, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt, du trækker dit samtykke tilbage.